| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| avtor |
sporočilo |
LeOna1983
Pridružen/-a: sreda, 30.9.2009 09:58 odgovori: 5
|
objavljeno: 30.9.2009 10:04 Naslov sporočila: Ostala brez revije |
|
|
Sem naročnica revije od meseca junija (2009) naprej, pa sem prejela dve številki, nato pa več nič. Avgusta že nisem prejela revije, kje pa, da bi še dve številki prejela!!
Do zdaj sem čakala, ampak zdaj pa je dovolj!
Vašo telefonsko številko kličem noč in dan, in nihče se ne odzove na moje klice. Pisala sem na vaš email, pa sem dobila nazaj sporočilo, da ta naslov sploh ne obstaja.
Prosim, razložite mi situacijo!!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LeOna1983
|
objavljeno: 3.10.2009 10:19 Naslov sporočila: |
|
|
| Zakaj ni nobenih reakcij na moje sporočilo?! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LeOna1983
|
objavljeno: 14.10.2009 20:16 Naslov sporočila: |
|
|
| Obrnila se bom na zvezo potrošnikov... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LeOna1983
|
objavljeno: 14.10.2009 20:23 Naslov sporočila: |
|
|
| Se opravičujem, obrnila se bom na tržni inšpektorat R Slovenije. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Urška28
Pridružen/-a: torek, 27.10.2009 07:41 odgovori: 2
|
objavljeno: 27.10.2009 19:53 Naslov sporočila: Ali revija sploh še obstaja? |
|
|
LeOna1983, si že dobila kakšen odgovor kako je s tem na ustreznih inštancah?!
Danes sem imela raziskovalni dan. Enostavno mi ni šlo v glavo, da revije 15.10. nisem dobila. Verjela sem, da se bo to zgodilo v naslednjih dneh, a nič od tega. Da o tem, da sem na številko, objavljeno na tej spletni strani, klicala že vsaj 10 dni! "Ta številka ne obstaja, kličite informacije." In na informacijah so mi dali spet isto številko ... Prejšnji teden sem napisala pismo, obrazložila, da številke ni bilo (naročnica sem od aprila 2008), odgovora pa nobenega, kaj šele revije.
No, skratka. Danes sem se odpravila na Mesarsko 4, kjer naj bi bilo uredništvo. Počutila sem se kot prava detektivka FBI-ja, ko sem raziskovala prostore, kjer ni bilo nobenega nabiralnika, table ali česa podobnega, ki bi označevalo življenje revije. Vprašala sem v bližnjem lokalu, kjer so mi odgovorili, da poznajo uredništvo in da so se pred tednom dni izselili. Torej jih enostavno ni več.
Pri najbližjem prodajalcu časopisov sem nato še povprašala, ali revijo imajo. Pogledal je, da je bila zadnja dobava 15.9.
Kaj se torej dogaja?!?!! Revije enostavno kar ni več??!!! Brez obrazložitve??!!! Naročnikom, od katerih so pobrali denar??!!! Pri takšni konkurenci danes, si ne predstavljam, kdo na uredništvu ima tako faco, da po 12 dneh, ko revije ni zunaj, enostavno ne da nobenega odgovora. Res ne poznam firme, ki bi danes s svojimi naročniki delala na takšen način oziroma ki bi ji bilo za svoje naročnike tako vseeno.
Ali pa sva edini naročnici z LeOno1983?!?!?! Kje ste ostale bralke??!?!
Meni je zelo žal, da revije ni več (očitno!), ker mi je bila res dobra, vendar denarja tudi kar tako ne mislim pustiti.
Sem pa danes klicala tudi na podjetje, na katerega se glasi položnica - BJM, d.o.o. Kranj, kjer pa se tudi nihče ni oglasil.
Čudno vse skupaj!!!
Mislim, da ste nam v uredništvu dolžni pojasnilo, če vsaj kolikor toliko cenite svoje redne bralce!!! O vsem, kar je bilo napisanega v reviji in kakršne članke ste objavljali, bi vsaj nekaj na tem moralo biti!!! Drugače pa žalostno, če se iz tega niste nič naučili!!!
Lep pozdrav vsem! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Urška28
Pridružen/-a: torek, 27.10.2009 07:41 odgovori: 2
|
objavljeno: 28.10.2009 14:42 Naslov sporočila: |
|
|
No, še 1x se javljam.
Pač nekako se mi je zdelo tako nezaslišano, da revije kar ni, da sem morala stvari nekako priti do dna. Na podjetju BJM, kamor sem klicala danes, so mi povedali, da so bili oni 4 mesece lastniki revije, ampak so ugotovili, da se tržno ne pokrije, zato so lastništvo vrnili in očitno se je "igranje" z njim izteklo celo tako daleč, da je šla revija v STEČAJ. Ja, kratko malo se to lahko zgodi tudi z revijo, ki piše takšne dobre stvari. Pravijo, da se lahko za naročnino, ki smo jo plačali, pač kratkomalo obrišemo pod nos.
Ja, dobro so nas ...
Ampak še vseeno je škoda, da ne bomo več brali takšnih življenjsko dobrih člankov. Ampak glavno, da preživijo Story, Lady, Obrazi in podobno rumeno sranje, ki se valja po trafikah!
Skratka, toliko v vednost, če se tudi vi sprašujete, zakaj revije ne dobivate več. Želim vam uspešno iskanje nadomestnega branja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LeOna1983
|
objavljeno: 28.10.2009 18:24 Naslov sporočila: |
|
|
Izgleda, da sva edini naročnici .. Žalostno. Že zato, ker (kot pravi Urška28) je bila ta revija malo bolj vredna od takih napihnjenih, z reklamami ter z anoreksičnimi dekleti polnih Cosmopolitanov in podobnih revijah... No, saj vseeno.
A ni vseeno, da nam niso sporočili, da revije več ne bo.. Pa tudi to mi ne gre v glavo: kako lahko deluje njihova spletna stran, če pa so šli v stečaj????
Tržni inšpektorat je odgovoril na moje pismo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
odiseja
Pridružen/-a: torek, 17.11.2009 11:03 odgovori: 1
|
objavljeno: 17.11.2009 11:13 Naslov sporočila: Brez revije |
|
|
Pozdravljeni,
Ko takole brem vajino, dejansko brem svojo zgodbo: klicanje na nedosegljivo številko, potem tisto, ki je dejansko zvonila, itn.
Prepričana sem bila, da se kaj takega pač ne more pripetiti takšnemu pozitivnemu projektu...zanimivo je samo to da meni nič tebi nič nikjer nobenega obvestila zvestim bralcem. Iskrenost.
Je pač že tako, da je prišlo obdobje, ko se je potrebno zazreti vase in manj v zunanji svet - po odgovore.
Želim vama lep dan,
sicer pa, saj veste, kakor zgoraj tako spodaj. Za vse pač obstja razlog.
Marjana |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sunnydae
Pridružen/-a: sreda, 23.12.2009 12:32 odgovori: 1
|
objavljeno: 23.12.2009 00:43 Naslov sporočila: |
|
|
No, to je torej to.
Že 3 mesece kličem na neobstoječe številke, pišem na mail, na katerega nihče ne blagovolji odgovoriti in potem danes, ko mi je že res prekipelo, izvem tole.
Kot izgleda smo res globoko v krizi, pa niti ne toliko finančni kot pa globoki krizi duha slovenskega naroda. Da se jim ob vsej poplavi resnično slabih, neokusnih ter nestrokovnih revij ne splača izdajati takšne revije kot je bila tale, potem smo resnično dosegli dno.
In lepo prosim, da se uredništvo tako strokovne revije niti toliko ne potrudi, da bi nam, zvestim naročnikom od prvega dne izhajanja, vse to obrazložilo, to je pa vrhunec.
Kot kaže, je z revijami zame konec tudi če se čez čas pojavi kakšna nova, podobna, mene ne bo med naročniki... Saj so tu še knjige, ane? In konec koncev, Odiseja, se strinjam s tabo, mogoče je res napočil čas, da se nehamo pehati za informacijami zunaj nas in se končno zazremo vase
lep pozdrav vsem ostalim razočaranim naročnikom, vseeno si naredite lepe praznike! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|