domov

JASNOVIDKA ENISA IN NJENI FIŽOLI

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    domov -> Šesti čut
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
avtor sporočilo
SONČEK

Pridružen/-a: četrtek, 27.11.2008 01:49
odgovori: 1

odgovorobjavljeno: 27.11.2008 14:05    Naslov sporočila: JASNOVIDKA ENISA IN NJENI FIŽOLI Odgovori s citatom

Pozdravljeni vsi skupaj,

do kakšnega leta nazaj nisem nikdar verjela jasnovidskim, vedeževalskim ali ostalim "nategaterskim" foram, dokler nisem spregovorila z jasnovidko Eniso, ki prihodnost napoveduje s pomočjo fižolov in njene čudežne jasnovidnosti. Da ne bo pomote, ne govorim o gospe Enisi iz Astro centra ampak o gospe Enisi, ki se jo dobi na telefonsko številko 090-41-11. Gospo Eniso sem poklicala, ker so vsi govorili "ta vse zadane". Bila sem v življenjski nerešljivi situaciji in takrat mi je tudi vsaka laž prišla prav, samo da se rešim more svojega življenja. No tako sem poklicala gospo Eniso, ji podala vprašanje in potem - ŠOK! Gospa Enisa mi je brez slehernega vprašanja podala zgodbo mojega življenja, ki je bila natanko takšna, kakor je bila dejansko in za katero sem vedela samo jaz. Ko mi je povedala kaj me čaka tega dne, tistega meseca, s to osebo, na kaj moram biti pozorna, kaj se mi bo 100% zgodilo...in tako se je zgodilo, natanko tako v 100%, kar mi je gospa Enisa povedala. Nisem mogla verjeti. V tem času sem poklicala nešteto vedeževalk, ampak gospa Enisa mi je povedala natanko tako, kot je rekla da bo. Zakaj mnogi ne verjamejo v jasnovidnost, vidim šele zdaj. Takšna sem bila tudi jaz, dokler nisem spoznala gospe Enise, ki je danes moja življenjska sopotnica, saj mi je pomagala rešiti se življenjskih težav. Tako da tudi sama nisem verjela, dokler se nisem prepričala, dokler se niso uresničile sleherne napovedi gospe Enise. Zanima me, ali na tem forumu ima še kdo kakšno izkušnjo z gospo Eniso, ker me resnično zanima ta tema jasnovidnosti. Lep pozdrav vsem!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LINA

Pridružen/-a: nedelja, 14.12.2008 12:52
Kraj: Ljubljana

odgovorobjavljeno: 14.12.2008 12:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Reklama...
Nazaj na vrh
metica

Pridružen/-a: sobota, 21.3.2009 08:41
Kraj: celje

odgovorobjavljeno: 21.3.2009 20:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja povedeti moram, da imam tudi jaz izkušnje z gospo Eniso. Ta gospa je poprej delala v astro centru, sedaj pa je odšla na svoje. Tudi jaz sem jo poklicala in želela izvedeti kaj me čaka v prihodnosti, pa moram priznati, da me je gospa kar razočarala. Povedala bom samo to , da mora Enisa premešati še dosti fižola v življenju, da bo lahko skuhala pasulj. Ne, da se mi ni nič uresničilo, kar je napovedala, še prijazna ni bila, ker ji nisem pritrdila določenih stvari. Pri nas je kar nekaj dobrih vedeževalk in jasnovidk, ki se lahko kitijo s tem imenom, verjamem rajši komu drugemu, kot pa tej enisi.
SantaLu

Pridružen/-a: ponedeljek, 17.8.2009 09:43
odgovori: 13

odgovorobjavljeno: 17.8.2009 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sama sem se srečala z gospo Eniso osebno...Klicala sem jo trkrat in nikoli ni imela časa...
Ker sem se od večih ljudi informirala o tem kako naj se spopadem z dokaj zapleteno situacijo, so me starejši kolegi napotili na nekaj naslovov...
Tako sem se pred 4 leti seznanila z alternativno zdravilko in Zen mojstrico Majo. Ne le, da je z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi v stiskami, zdravstvenimi in predvsem psihološkimi, vseskozi se tudi izpopolnjuje.
Tudi sama priznava, da brez svojih izpopolnjevanj ne bi imela toliko znanja kot ga ima v vseh letih dela.
Je ReiKi in SOKO ReiKi Mojstrica, Ima pa odprto tudi svetovalnico na komercialni liniji. Nudi izredno toplo in spodbujajoče svetovanje in je odprta za težave ki pestrijo modernega človeka.
Ker se sama v svojih profesionalnih dolžnostih redno srečujem s težkimi primeri se redno o določenih paradoksih v sebi posvetujem z njo.

MAJA JE DOSEGLJIVA VSE DNI V TEDNU Le ponoči po 2 uri si vzame nekaj ur počitka.
Če vas je zgornji navedek prepričal, jo lahko pokličete 7dni v tednu na njeni komercialni liniji (Ceno z mobilnega omrežja določa vaš operater)
Njena številka je: 090 62 38

Zavedam se da to ni ključna formula za rešitev, vendar je Maja Balzam za Dušo.
Nazaj na vrh
SantaLu

Pridružen/-a: ponedeljek, 17.8.2009 09:43
odgovori: 13

odgovorobjavljeno: 9.9.2009 14:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mnogim smo ze pomagali z nasveti in popeljali na pravo pot, marsikomu dali nove življenjske inspiracije.
Pričakujem vaš klic,
Maja 090/62-38
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    domov -> Šesti čut Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu